


Restaurant Meanin tarina
Mean syntyi unelmasta tarjota jotain erityistä – paikka, jossa ruoka, tunnelma ja palvelu kohtaavat täydellisessä harmoniassa. Nimi "Mean" edustaa kaikkea, mitä ravintolamme arvostaa: modernia otetta, juuriaan kunnioittavaa käsityötä ja rohkeutta olla ainutlaatuinen.
Restaurant Meanin sydämessä ovat huippulaatuiset raaka-aineet ja yhteys luontoon. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa, ja menumme vaihtelee vuodenaikojen mukaan, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina tuoreinta ja parasta. Meille kestävä kehitys on tärkeä arvo, ja jokainen annos on valmistettu huolella sekä ympäristöä että makua kunnioittaen.
Vuosien saatossa Restaurant Mean on kasvanut yhdeksi alueensa rakastetuimmista ruokailukohteista. Meille on tärkeää, että jokainen vieras tuntee olevansa tervetullut ja saa nauttia ainutlaatuisesta elämyksestä – olipa kyseessä arkinen illallinen, juhlahetki tai pitkään odotettu tapaaminen ystävien kesken.
Tervetuloa osaksi tarinaamme. Restaurant Meanissa jokainen ilta on mahdollisuus luoda uusia makumuistoja.


Team
Anton Lund – Restaurateur & OwnerEmil Charpentier – Chef de Cuisine
Linnea Gauthier – Junior Chef de Cuisine
Sara Merle – Head Sommelier Sara Henrik Salomé – Sommelier Hanna Dahlberg - Head of sales Jasper Montell – Bar Manager Iina Laurent - Chef de Service. Emma Sundström - Chef de Service
KITCHEN
Noel Vermeer – Sous Chef Niklas Lunqvist - Sous Chef
Leo Arvidson – Chef de Partie
Laura Kallio – Chef de Partie
Jonas Falk – Chef de Partie
Markus Vettenranta – Chef de Partie
Emilia Petit– Chef de Partie
FRONT OF HOUSE (Chef de Rang)
Ilona Holmgren – Chef de Rang
Viola Lefèvre – Chef de Rang
Ella Voss – Chef de Rang
Aino Langford – Chef de Rang
Lola Vinberg – Chef de Rang
Matilda Stenholm – Chef de Rang Anni Chatelain - Chef de Rang
