Lounasmenu – Viikko 19


Tarjolla ma–pe klo 11:30–14:30


Kolmen ruokalajin lounasalkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka

€39
Sisältää leivän & talon veden
Viinipaketti: €22

Maanantai

Alkuruoka
Fenkolilla marinoitua kirjolohta, ranskankermaa & siianmätiä

Pääruoka
Paistettua kananpoikaa, kevätsipulikastiketta & uunipaahdettuja juureksia

Jälkiruoka
Sitrus-posset, mantelikeksi


Tiistai

Alkuruoka
Grillattua parsaa, beurre blanc -kastiketta ja rapeaa lehtikaalia

Pääruoka
Moules-frites – sinisimpukoita valkoviiniliemessä & ranskalaiset

Jälkiruoka
Tummasuklaamousse & paahdettu hasselpähkinä


Keskiviikko

Alkuruoka
Kukkakaali–mantelikeitto, curryöljyä ja leipämuruja

Pääruoka
Paistettua turskaa, hernekreemiä, kevätsipulia & beurre noisette

Jälkiruoka
Mansikka–basilikajäätelö & crumble


Torstai

Alkuruoka
Ruusukaali-ceviche, marinoitua omenaa ja selleriä

Pääruoka
Karitsapyörykät, labnehia, paahdettua munakoisoa & harissaa

Jälkiruoka
Vaniljapannacotta & vadelmageeli


Perjantai

Alkuruoka
Savustettua punajuurta, vuohenjuustomoussea ja pistaasipölyä

Pääruoka
Päivän kala & beurre blanc, vihreää parsaa ja perunakiekkoja

Jälkiruoka
Crème brûlée & sitruunaverbena

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita