Lounasmenu – Viikko 19
Tarjolla ma–pe klo 11:30–14:30
Kolmen ruokalajin lounas – alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka
€39
Sisältää leivän & talon veden
Viinipaketti: €22
Maanantai
Alkuruoka
Fenkolilla marinoitua kirjolohta, ranskankermaa & siianmätiä
Pääruoka
Paistettua kananpoikaa, kevätsipulikastiketta & uunipaahdettuja juureksia
Jälkiruoka
Sitrus-posset, mantelikeksi
Tiistai
Alkuruoka
Grillattua parsaa, beurre blanc -kastiketta ja rapeaa lehtikaalia
Pääruoka
Moules-frites – sinisimpukoita valkoviiniliemessä & ranskalaiset
Jälkiruoka
Tummasuklaamousse & paahdettu hasselpähkinä
Keskiviikko
Alkuruoka
Kukkakaali–mantelikeitto, curryöljyä ja leipämuruja
Pääruoka
Paistettua turskaa, hernekreemiä, kevätsipulia & beurre noisette
Jälkiruoka
Mansikka–basilikajäätelö & crumble
Torstai
Alkuruoka
Ruusukaali-ceviche, marinoitua omenaa ja selleriä
Pääruoka
Karitsapyörykät, labnehia, paahdettua munakoisoa & harissaa
Jälkiruoka
Vaniljapannacotta & vadelmageeli
Perjantai
Alkuruoka
Savustettua punajuurta, vuohenjuustomoussea ja pistaasipölyä
Pääruoka
Päivän kala & beurre blanc, vihreää parsaa ja perunakiekkoja
Jälkiruoka
Crème brûlée & sitruunaverbena